Kenmerken goede coaches

In vier stappen rustig naar je vakantie toe

De vakantie is in aantocht en de vakantiestress breekt inmiddels in alle hevigheid los. Je weet dat dit een drukke periode is en je hebt je best hebt gedaan om geen achterstanden te hebben. Toch heb je inmiddels het gevoel dat de dagen te kort zijn en je energie te beperkt is.  

Je zou wel een cursus time-management willen volgen, maar er is geen tijd en geen geld voor. Bovendien werken die waarschijnlijk toch niet, want die zijn gemaakt voor die grote snelle Amerikaanse bedrijven. Ze zijn zeker niet geschikt voor de hectiek van jouw dagelijkse praktijk, met een personeelstekort, geldgebrek en hoge ad hoc manier van werken.  

Maar het kan wel.  

Er is nu een eenvoudig stappenplan dat je kunt gebruiken om overzicht te houden, om zeker te weten dat je met de juiste taken bezig bent en om goed te communiceren daarover.  

Het stappenplan is gebaseerd op vele jaren ervaring en combineert de beste principes van diverse timemanagement systemen en werkwijzen. Waarom zou je zelf het wiel moeten uitvinden als anderen dat al gedaan hebben?  

Net als mijn collega’s was ik er van overtuigd dat die dure systemen helemaal niet geschikt waren voor de dagelijkse praktijk van een eenvoudige non-profit instelling.  Pas toen ik me werkelijk ging verdiepen in de diverse theorieën achter deze systemen, ontdekte ik dat het ook anders kon. Ik heb bij mijn teams en met mijn klanten geëxperimenteerd met de verschillende technieken.  

Zo ontdekte ik een paar eenvoudige principes die heel effectief zijn.  Ik gebruik ze dagelijks om mijn eigen werk en dat van mijn teams overzichtelijk te houden. De principes zijn zo effectief dat ik ze steeds vaker deel met mijn klanten, inclusief mijn valkuilen en ervaringen.   

Speciaal voor deze periode heb ik ze uitgewerkt als ‘de vakantie verademing’. Zo ga jij ook in 4 stappen rustig je vakantie in.  

Dit stappenplan kun je de komende weken gratis downloaden van mijn website én je ontvangt een viertal e-mails met tips & tricks die je helpen met het toepassen ervan. Want natuurlijk zal het af en toe ook best tegen vallen. Als het eenvoudig was, had je het allang zelf opgelost!  

Stel je eens voor: de komende dagen ga jij met elke stap dichter bij overzicht en focus komen. Hoe veel rust zou je ervaren als je zeker wist dat je met de goede taken bezig bent en dat ze ook op tijd af zijn? Je kunt dit jaar echt heel anders je vakantie in, weg met de vakantie stress!   

Heb je zin om samen met mij de rustig de vakantie in te gaan? Klik hier om het gratis stappenplan en adviezen te ontvangen.   

Veel plezier en alvast een fijne vakantie! 

 Astrid