Doelgericht Werken e-coaching

Meer doen door minder doen

Heb je graag veel om handen en kun je bergen werk verzetten? Merk je desondanks dat je het nu wel heel erg druk hebt? Dan heb je vast al allerlei boeken gelezen of trainingen gevolgd over time-management. 

Toch weet je niet meer hoe je alles gedaan moet krijgen.

Hoe moet je uit de vicieuze cirkel stappen waarbij je steeds meer vragen krijgt en steeds minder aan je eigen werk toe komt. Bijvoorbeeld:

  • Heeft iedereen een overvolle agenda, is ‘drukdrukdruk’ de standaard?  
  • Is je mailbox al lang ontploft?
  • Lopen veel te veel verbetertrajecten tegelijkertijd?  
  • Zijn alle taken urgent en belangrijk? 
  • Zijn er ondanks je overuren nog zoveel dingen die beter moeten?

Onbedoeld kunnen we met zijn allen compleet in ‘overdrive’ raken bij als we niet kunnen of durven kiezen voor een beperkt aantal heldere doelen en taken.

Een blijvende hoge werkdruk is verwarrend én ongezond. Het is belangrijk dat je overzicht houdt in je doelen en taken. Zo zie je snel waarmee je het beste aan de slag kunt gaan en weet je ook wat blijft liggen. In de e-coaching Doelgericht werken leer je hoe je dat samen doet.

Deze e-coaching is individueel en volledig digitaal te volgen. Om kennis te maken deel ik eerst het gratis stappenplan met je en zijn vervolgens de eerste 4 e-mailwisselingen gratis!

Binnen enkele dagen rust én overzicht

De training heeft een unieke aanpak. Door de jarenlange werkervaring in dynamische en internationale omgevingen zijn de meest effectieve principes van diverse time-managementtechnieken uitgewerkt in een eenvoudig stappenplan. Dus: geen ingewikkeld jargon, geen lange cursusdagen en geen enorme investeringen. Je volgt een dit stappenplan en werkt binnen enkele dagen met rust en overzicht. Je leert:

  • Kiezen voor een beperkt aantal doelen
  • Hoe je ‘nee’ zegt en ‘nee’ doet
  • Overzicht te houden, zodat je zeker weet dat je met de juiste taken bezig bent
  • Duidelijkheid te krijgen over wie waaraan werkt en waarom

Deze e-coaching is er ook als training met e-coaching voor teams. Je leert daarin hoe je samen doelen stelt, hoe je samen focus houdt en met elkaar effectief in gesprek bent over de voortgang van het werk. Je zult merken dat je teamleden daar worden ingezet  waar ze het meeste kunnen toevoegen en dat ze elkaar leren te vertrouwen. De werkoverleggen worden korter en effectiever.

Het werkplezier zal voor iedereen toenemen en de resultaten worden sneller gehaald. Weg met de lange vergaderingen en weg met de overbodige controlemechanismen.

Wil jij eerst kennismaken om te weten wat de training en e-coaching ‘Doelgericht Werken’ voor jou of jouw team kan betekenen, plan dan hier meteen je gratis kennismakingsgesprek.