Testimonials


José:


Ik ben bij Astrid terecht gekomen omdat mij tijdens mijn studie werd verteld dat ik erg nors, bot en ongeinteresseerd over kwam.Tijdens mijn tijd bij Astrid hebben we eerst onderzocht hoe andere mensen mij zagen en hoe ik mijzelf zag. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan om te bekijken waardoor het kwam dat ik op een bepaalde manier over kwam en wat we daar aan konden doen.


We bekeken telkens situaties die zich hadden voorgedaan en ze gaf me tips hoe ik hier een volgende keer anders mee om zou kunnen gaan.De tips waren practisch en ik kon ze direct toepassen, zowel op mijn opleiding als ook op het werk en in mijn vrije tijd. We kwamen er uiteindelijk achter dat het vooral een stuk onzekerheid was waar ik tegenaan liep en ook hier heeft ze me mee geholpen.


Dankzij Astrid heb ik mijzelf beter leren kennen en zit ik lekkerder in mijn vel. Ik ben enorm gegroeid als persoon tijdens dit traject en hier ga ik de rest van mijn leven profijt van hebben!Eef:


"In mijn laatste schooljaar als directeur van een grote basisschool, wilde ik graag met het team van ca 30 leerkrachten een studie tweedaagse organiseren op een fraaie locatie in Zuid-Limburg. Voor de leiding daarvan vond ik Astrid bereid. In de voorbereiding betrokken we een docent van haar opleiding, die het eerste deel ("de warming-up") verzorgde over het thema teamdynamiek. In de prettige en nuttige voorbereidingsgesprekken bespraken we de twee doelen, nl. de herijking van de visie en de teamontwikkeling (werken aan teambuilding: samenwerking, vertrouwen en communicatie).


Astrid heeft deze tweedaagse op een zeer prettige wijze geleid. Zij droeg zorg voor een fijne ontspannen sfeer, waarbij er een goede balans was tussen het geven van duidelijke informatie en instructie én interactie tussen de deelnemers. Het programma was voor haar een leidraad, echter waar nodig bood zij voldoende ruimte voor noodzakelijke zijpaden. In de reviews van de deelnemers lees ik over haar rol: eerlijk, prettig, deskundig, open."M.W.:


"Enige tijd geleden worstelde ik met een aantal werkgerelateerde vragen. Er was een reorganisatie gaande, nieuwe kansen boden zich aan en ik kreeg van alle kanten advies over de te bewandelen weg. Het lukte me niet om al die stemmen buiten te sluiten en helder te krijgen wat ikzelf wilde en waar ik mezelf zag over 10 jaar. Met behulp van Astrid lukte het wel. Binnen korte tijd hadden we niet alleen duidelijk wat de verschillende aspecten van mijn probleem waren, maar ook in welke richting de oplossing lag. Door gebruik te maken van verschillende technieken hielp Astrid mij een ruimer inzicht te krijgen in mijn patronen en bouwde ik en passant aan het zelfvertrouwen om mijn eigen weg te kiezen.


Astrid is een fantastische coach, die mensen in hun waarde laat, en op humorvolle wijze, deskundig en zonder omwegen tot de kern komt. Ik heb inmiddels een carrierestap gemaakt en ben daar erg blij mee. De coaching door Astrid was hierbij cruciaal en werkt ook op de lange termijn door. Ik kan iedereen aanraden om te investeren in zichzelf en daarbij een beroep te doen op Astrid!"


H.C.


"Ik heb destijds de coaching graag aanvaard zonder dat ik wist wat precies de bedoeling was en wat ’t resultaat zou kunnen zijn. Ik zat gewoon op ’n dood spoor en ik had ’t gevoel dat ik me opnieuw moest uitvinden, again. In tegenstelling tot andere moments-in-life wilde dat maar niet lukken.

 

Astrid dwong me terug te gaan naar mijn basis, mijn roots en vanuit dat perspectief de uitdagingen van dat moment te bekijken. Ik begreep dat ik te ver van mezelf vandaan was geraakt en daardoor verkeerde beslissingen nam. Voor mij moeten dingen uitdagend en simpel zijn een welhaast onmogelijke combinatie maar toch kom ik daar steeds weer op uit.

 

Als iemand snel tot de kern van de zaak wil komen en ‘n “hapklare” oplossing wil is hij bij Astrid aan ’t juiste adres!"


Peter:


"Na een periode van werkloosheid kwam ik in contact met Astrid. Zij bood aan mij te helpen, want ik zat in een behoorlijke dip.


Na verschillende sessies van ongeveer 1 uur, waaronder best emotionele momenten, heeft zij me geholpen en weer zelfvertrouwen gegeven. Inmiddels ben ik weer aan het werk en kijk ik met plezier terug. Astrid is een spontane vriendelijke vrouw die begrip heeft voor de situatie waarin je verkeert.


Ik zou haar zeker aanbevelen."

 


Senna:


"Ik heb Astrid leren kennen als iemand met oprechte passie voor het vak. Astrid is oprecht geïnteresseerd in wat er in je omgaat en luistert zonder te oordelen. Ze laat je eigen krachten en mooie kanten inzien en helpt je om hierin te geloven."C. v. B. :


"Astrid is een ontzettend leuk mens en bovendien een zeer fijne coach. Ik heb mezelf een stuk beter leren kennen en ben ook een stuk wijzer geworden over mijn studiekeuze en wie ik ben. De mooiste eigenschappen van Astrid zijn enthousiasme, oprechte interesse en dat ze totaal niet oordeelt. De gesprekken voelden goed."
Klik hier voor meer aanbevelingen op mijn LinkedIn pagina.  

 


KvK 14059657 BTW NL8073.90.793B02 Privacy