Over Astoja

Over Astoja


Astoja helpt gedreven leidinggevenden aan meer resultaten en meer werkplezier. Met een uitgekiend aanbod van online-trainingen, workshops en coaching worden leiders uitgedaagd zichzelf én hun teams te blijven ontwikkelen door inzicht en bewustwording.

 

Astoja is een bedrijf van Astrid Frissen. Als afgestudeerd bedrijfseconoom maakte ze een successvolle carrière door en bekleedde ze afgelopen jaren verschillende directiefuncties in de bedrijfsvoering. Daarbij heeft ze een tweejarige opleiding gevolgd tot Mastercoach. Haar passie voor bedrijfsvoering en coaching combineert ze op unieke wijze in haar aanbod van trainingen, workshops en coaching. Ze ontwikkelde een leidershapsmodel dat leiders helpt het leiding geven weer leuk te maken én te houden. Haar motto is: 

 

Leiding geven is een uitdaging en samen maken we dat leuk!

Meer over Astrid


Astrid Frissen is geboren en getogen in een klein Zuid-Limburgs dorpje op steenworp afstand van Maastricht. Direct na haar universitaire studie bedrijfseconomie ging ze werken in een groot internationaal accountantsbedrijf waar ze de postdoctorale studie tot registeraccountant heeft afgerond.


Een paar jaar later is ze gaan werken aan een internationale universiteit. Daar heeft ze zich ontwikkeld van financieel expert tot leidinggevende in de bedrijfsvoering. Haar financiële specialisme heeft ze losgelaten om haar kennis te verbreden naar de disciplines van Human Resources, ICT, communicatie, huisvesting en strategiebepaling. Na 15 jaar heeft ze deze  dynamische en uitdagende omgeving verruild voor een andere sector: onderwijs. Gelijktijdig met die werkwisseling heeft ze een tweejarige opleiding tot Mastercoach afgerond.

Haar passie voor bedrijfsvoering en haar passie voor coaching brengt ze bij elkaar in een uniek leiderschapsmodel, dat leiding gevenden én hun teams op duurzame wijze helpt in hun ontwikkeling. Dit model verwerkt ze in haar complete aanbod van trainingen, workshops, coaching en interim-management opdrachten.  


Wil jij kennismaken met de unieke aanpak van Astrid? Ben je benieuwd hoe zij jou én je team verder kan helpen? Klik dan op de uitnodiging hieronder.


Meer over Astoja


Astoja is in1998 opgericht door Jack Aarts. Hij besloot als zelfstandige zijn uitgebreide  financiële en fiscale kennis voor  organisaties in te zetten door hen te adviseren en te ondersteunen bij het verbeteren van hun administraties. Zijn aanpak bestond niet alleen uit het geven van inhoudelijke adviezen, maar ook uit het begeleiden van de implementaties daarvan. Door  actief te  luisteren en door integer te spiegelen over de (on)mogelijkheden die hij bij zijn opdrachtgevers tegenkwam, werd hij een  succesvol en veelgevraagd interim-manager en coach. 


De coachende aanpak is voor  Astrid, zijn dochter, de basis geweest waarop ze haar eigen carriere heeft vorm gegeven. Beginnend als econoom heeft ze inmiddels ruim 20 jaar ervaring in  de diverse domeinen van bedrijfsvoering. Doordat zij de coachende aanpak van haar vader heeft overgenomen groeide ze snel door naar leidinggevende functies en werd ze daarnaast steeds meer gevraagd als mentor en coach. De coachingsvraagstukken werden steeds breder en persoonlijker. Mede hierdoor  is zij zich uiteindelijk gaan verdiepen in het coachings-vak en heeft ze een tweejarige mastercoach-opleiding afgerond.  Toen Jack met pensioen ging, heeft zij Astoja Management voortgezet als  Astoja Coaching en Management.


Astoja  is een bijzondere naam die Astrid graag in ere houdt. De zes letters van Astoja zijn zes letters uit de voornamen van haar ouderlijk gezin. Het gezin dat geduldig en onvoorwaardelijk voor haar klaar staat en daardoor heeft geholpen te zijn wie ze nu is. Met Astoja laat ze zien dat ze niet alleen heel  trots is op alles wat haar vader onder deze naam heeft bereikt, maar geeft ze hen allemaal een warme plaats in haar dagelijks leven.