Over Astrid

Achtergrond en opleiding


Mijn naam is Astrid Frissen. Geboren en getogen in een klein Zuid-Limburgs dorpje op steenworp afstand van Maastricht. Direct na mijn universitaire studie bedrijfseconomie ben ik gaan werken in een groot internationaal accountantsbedrijf waar ik mijn postdoctorale studie tot registeraccountant heb afgerond.


Een paar jaar later ben ik gaan werken aan een internationale universiteit. Daar heb ik me in 15 jaar ontwikkeld van financieel expert tot leidinggevende in de bedrijfsvoering. Mijn financiĆ«le specialisme heb ik losgelaten om mijn kennis te verbreden naar de disciplines van Human Resources, ICT, communicatie, huisvesting en strategiebepaling. Na 15 jaar heb ik deze  dynamische en uitdagende omgeving verruild voor een andere sector: onderwijs. Gelijktijdig met die werkwisseling heb ik een tweejarige opleiding tot Mastercoach afgerond.

Het voortdurend zoeken naar ontwikkeling bracht mijn passie voor bedrijfsvoering en mijn passie voor coaching bij elkaar en ik deed een bijzondere ontdekking. Die ontdekking draag ik nu fulltime uit als trainer, coach en interim-manager. Zo kan ik me 100% inzetten voor het uitdragen van het 'leiderschap 2.0'-concept. 


Ik vind het elke keer opnieuw heel bijzonder om met mijn kennis en ervaring ook anderen te helpen bij het ontdekken van hun ontwikkelingsmogelijkheden en het realiseren van het maximale werkplezier met goede resultaten. Wil jij dat ook? Neem dan contact met me op! Ik ben maar 1 klik van je verwijderd!"May your choices reflect your hopes and not your fears"

(N. Mandela)

KvK 14059657 BTW NL8073.90.793B02 Privacy