Team Reboot Workshop

Team Reboot Workshop

Een nieuwe start met nieuwe ideeën 


Nu we landelijk een gedegen routeboekje hebben voor een verantwoorde Open Up Strategie, gaan we samen ontdekken hoe het leven na de Corona Crisis uit kan zien.


We verheugen ons op de eerste ontmoetingen met onze vrienden, familie en collega’s. Want ondanks de digitale middelen, missen we de ‘echte’ contactmomenten met hen en voelen we verwijdering. Mensen hebben op verschillende momenten verschillende ervaringen meegemaakt. Hoe kun je samen de draad weer oppakken?


Daarbij realiseren we ons dat de crisis niet alleen maar negatief was. De urgente aanpassingen in ons dagelijks leven, hebben niet alleen het milieu veel opgeleverd. Organisaties ontdekken dat sommige technologieën en nieuwe samenwerkingen heel succesvol kunnen zijn en meer opleveren dan de oude werkwijzen.


Die ontwikkelingen willen we een blijvende plaats geven. We willen voorkomen dat we terugvallen in de oude werkwijzen en de successen verdampen. Maar hoe zorg je nou voor die gewenste transformatie?


Dat kan met de Team Reboot van Astoja.


Na deze workshop van 4 uur heb je:


1. Een team dat met plezier klaar staat om samen te werken;

2. Een gedeeld overzicht van de positieve en negatieve ontwikkelingen;

3. Een concreet plan van aanpak om de positieve ontwikkelingen te realiseren.


Wil jij ook in één dagdeel met professionele begeleiding je gewenste transformatie inzetten?


Voor € 950,- staat de jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bedrijfsvoering en leiderschapscoaching klaar om jullie nieuwe verhaal te starten.


Een verhaal waarin de nieuwe ideeën hun plaats hebben gekregen en waar met plezier aan gewerkt wordt.