Dienstverlening

Team Reboot Workshop

Een nieuwe start met nieuwe ideeën 

Ben jij een leidinggevende die zijn team uit de crisis moet gaan leiden? Dan vraag jij je waarschijnlijk af hoe je met je team tijdens deze Open Up-fase alle persoonlijke ervaringen een plaats kan geven. Je hebt elkaar al zo lang niet meer ‘echt’ ontmoet. Er is verwijdering ontstaan.  


Bovendien vraag je je af hoe je de positieve ontwikkelingen van de crisis blijvend een plaats kunt geven in de werkwijzen binnen je team. Je wil niet zomaar terug naar de oude manier van werken.

 

Je vraagt je af hoe je een transformatie kunt inzetten, waarin de mooie ontwikkelingen van de crisis een blijvende plaats gaan innemen.


De Team Reboot Workshop kan je daarbij helpen. Met professionele ondersteuning ga je samen met je teamleden de nieuwe werkelijkheid vorm geven.

Individuele coaching - het begint bij jou


Ben jij een leidinggevende of wil je dat worden? Dan ga je uitdagingen aan waarvan je niet wist dat ze bestonden. Jezelf leren kennen en blijven ontdekken is één van de belangrijkste sleutels die je in handen hebt om een succes te maken van nieuwe uitdagingen. 


Toch loop je soms tegen een uitdaging aan waar je hulp bij nodig hebt. Een professionele sparringpartner kan je helpen. Een coach die zowel de zakelijke kanten van je organisatie snapt, maar die ook heel goed weet dat werken met mensen andere vaardigheden vraagt. 


Inspiratiesessies - Waarom? Daarom!


Werk jij gedreven aan je vak en ben je een enthousiaste koploper in je team? Dan werk jij waarschijnlijk vanuit je hart, je passie. Jij zoekt en ontdekt nieuwe ontwikkelingen, jij steekt altijd je handen uit de mouwen om een succes te realiseren.

 

Toch merk je ook dat je steeds vaker dingen doet die helemaal niet zo bij jouw passie horen of misschien zie je jouw passie niet terug in je teamleden. In een inspiratiesessie ga je de dagelijkse irritaties en verwonderingen onderzoeken. Zo leer je wat jij bijdraagt in het team en hoe je de huidige situatie kunt veranderen. 

Training Omgaan met verschillen - Blijf nieuwsgierig


Kun jij enorm genieten van de prestaties die je geleverd hebt?  Dan heb je een werkwijze gevonden, met je team, om goede resultaten te leveren en daar mag je trots op zijn. Maar de wereld veranderd...


...en je merkt steeds vaker dat klanten niet meer zo tevreden zijn en dat je ook niet meer zo graag vernieuwingen doorvoert. In de training omgaan met verschillen leer je cultuur- en gedragsverschillen om te zetten in je voordeel, zodat je successen kunt blijven realiseren. 

  Workshop Effectief Overleggen - Verbind en structureer


  Heb je een idee waar je eindeloos over kunt praten en waarvan jij echt zeker weet dat iedereen er blij van zou worden? Dan ben je vast graag en veel in gesprek om steeds opnieuw te onderzoeken hoe jouw visie omgezet kan worden in praktische resultaten.


  Toch merk je dat je ideeën niet goed overgebracht krijgt en twijfel je aan de informatie die met jou gedeeld wordt. In de workshop Effectief Overleggen leer je gericht informatie te delen en te verzamelen, zodat je meer tijd overhoudt om te doen wat jij het leukst vindt.  


  Training Doelgericht werken - Kies en accepteer


  Heb je graag veel om handen en kun je bergen werk verzetten? Merk je desondanks dat je het nu wel heel erg druk hebt? Dan heb je vast al allerlei boeken gelezen of trainingen gevolgd over time-management. 


  Toch weet je niet meer hoe je alles gedaan moet krijgen.

   

  Met deze online-training leer je hoe je uit de vicieuze cirkel stapt, waarbij je steeds meer vragen krijgt en steeds minder aan je eigen werk toe komt. In een paar stappen werk jij met rust en overzicht.