Privacyverklaring

Privacyverklaring Astoja Management BV

 

Astoja Management BV respecteert jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In deze verklaring lees je welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacyverklaring is van toepassing op onze website www.astoja.nl en de diensten die wij aanbieden. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Persoonsgegevens

 

Op de website www.astoja.nl en bij het afnemen van diensten en producten van Astoja Management BV laat je (persoons)gegevens achter. Wij mogen jouw gegevens verwerken, omdat we jouw toestemming vragen via deze privacyverklaring.

 

Astoja Management BV vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een stappenplan of uitnodiging voor een online training te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails en nieuwsbrieven te personaliseren.

 

Je hebt altijd de mogelijkheid om jouw voorkeuren voor het ontvangen van nieuwsbrieven en e-mails aan te passen. Als je geen nieuwsbrieven wilt ontvangen, dan kan je je onderaan iedere mail uitschrijven.

 

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.

 

Welke persoonsgegevens Astoja Management BV verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen, stappenplannen aanvragen) en van de producten / diensten die je afneemt:

 

  • voornaam
  • achternaam
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • bedrijfsnaam
  • btw-nummer
  • bankrekeningnummer
  • technische gegevens zoals MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies
  • gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt in een reactie op een blogartikel, via het contactformulier of een ander formulier

 

We verwerken daarnaast foto’s. Dit zijn foto’s die door ons zelf worden gemaakt, bijvoorbeeld een groep cursisten die zijn geslaagd voor een training. Deze foto’s gebruiken we om onze content meer sfeer te geven. Daarnaast kunnen we deze foto’s gebruiken in onze advertenties, uiteraard met jouw toestemming.

 

Doeleinden


Astoja Management BV verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

• zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
• om je te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren, je toegang te geven tot de membersite of antwoord te geven op vragen
• om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
• voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (en elke mail bevat een uitschrijflink)
• om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
• om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren
• om een wettelijk plicht uit te voeren (bijv. administratieve verplichtingen, belastingverplichtingen)
• Om een overeenkomst uit te voeren (trainingen, coaching)


Bewaartermijn


Astoja Management BV bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.


Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen.


Persoonsgegevens delen met derden


Astoja Management BV verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekken we gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Voorbeeld: Astoja Management handelt vragen van (potentiële) klanten af en deze gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.


Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Astoja Management BV in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Astoja Management BV voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.


NB: Astoja Management BV stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo’n e-mail is afkomstig van Astoja Management BV. De externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.


Links


Op onze website kunnen links naar andere websites staan. Astoja Management BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren je dan ook om altijd de privacyverklaring van de betreffende website te lezen.


Cookies en profilering

 

Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.


Astoja Management BV gebruikt functionele, analytische en marketing cookies. Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Astoja Management BV jou gerichtere content sturen en beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

 

Bij jouw eerste bezoek aan www.astoja.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Astoja Management BV gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een cookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

 

Je kan je toestemming op de cookie-pagina altijd aanpassen of intrekken. Op die pagina staat ook het volledige overzicht met de cookies die Astoja Management BV gebruikt. Hieronder volgt alleen een korte toelichting.


Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

 

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Astoja Management BV hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

 

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. In theorie is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over iemand te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

 

Toch maakt Astoja Management BV voor de zekerheid gebruik van IP-masking. Google verwijdert de laatste cijfers van IP-adressen voordat deze worden gebruikt en opgeslagen. De gegevens komen dus niet terecht bij Google.

 

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

 

Mailblue

Astoja Management BV gebruikt Mailblue voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een stappenplan aanvraagt, komen je gegevens terecht bij deze externe partij.

 

Mailblue houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Ook wordt gewerkt met zogeheten tags, bijv. ‘heeft webinar x gevolgd’. Daardoor is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

 

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers www.astoja.nl bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

 

Je kan eenvoudig berichten van www.astoja.nl delen. Social share buttons werken met cookies. Astoja Management BV heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Wil je weten hoe zij omgaan met gegevens, bekijk de privacyverklaring van Facebook | LinkedIn | Google+


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

De gegevens die we van jou verzamelen zijn persoonlijk. Je hebt daarom de volgende rechten:

  • Je mag ons vragen om inzage in jouw gegevens;
  • Je mag ons vragen om correctie, beperking of wissing van jouw gegevens;
  • Je mag ons vragen om een kopie van jouw gegevens;
  • Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens;
  • Je kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je denkt dat wij jouw gegevens onrechtmatig verwerken.

 

Je mag jouw toestemming om jouw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

 

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@astoja.nl

 

Beveiliging

 

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt Astoja Management BV de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

 

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

 

Wijziging van de privacyverklaring

 

Astoja Management BV kan deze privacyverklaring aanpassen. Als wij de privacyverklaring in belangrijke mate veranderen zullen wij een notificatie op onze Website plaatsen samen met de nieuwe privacyverklaring. Wij zullen gebruikers die met hun e-mailadres bij ons geregistreerd staan op de hoogte brengen bij wijzigingen. Als je niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij je aan de Website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.

 

Heb je een klacht?


Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Astoja Management BV.

 

Ulestraten, 29 mei 2019

 

Astoja Management BV

Vertegenwoordiger: Astrid Frissen

Ligtenbergstraat 20

6235 AS

Ulestraten



KvK 14059657 BTW NL8073.90.793 Privacy